از عوامل عدم موفقیت ایمپلنت دندان بدانیم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ دندانپزشکی ما خوش امدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان تازه های دندان پزشکی و آدرس dentalnews.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 120
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 13
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 42
:: بازدید ماه : 104
:: بازدید سال : 916
:: بازدید کلی : 3989

RSS

Powered By
loxblog.Com

مختصری از تحولات دندانپزشکی روز در ایران و جهان

از عوامل عدم موفقیت ایمپلنت دندان بدانیم
پنج شنبه 3 بهمن 1398 ساعت 15:23 | بازدید : 108 | نوشته ‌شده به دست adrina | ( نظرات )

سیگار کشیدن

به گفته ژورنال انجمن بین المللی دندانپزشکی پیشگیرانه، جامعه افراد سیگاری که نیاز به ایمپلنت دندان دارند، بیشتر در معرض خطر ایمپلنت شکست خورده، و حدودا بین 6.5 تا 20 درصد هستند. بنابراین قطعا سیگار کشیدن عاملی ایمنی در ایمپلنت های دندانی شکست خورده است. سابقه سیگار کشیدن شما چیزی است که دندانپزشک شما قبل از برنامه ریزی این روش می خواهد. و برای سلامت کلی دندان ها، افراد سیگاری باید سعی کنند جلوی آن را بگیرند (همانطور که مسلماً دندانپزشکان آنها توصیه کرده اند).

بروکسیسم

بروکسیم (Bruxism) یک کلمه فانتزی به معنی کشیدن دندان ها روی یکدیگر است که در واقع رایج می باشد. این موضوع می تواند به دلایل مختلف مانند استرس، دندان های نادرست و یا دندان های از دست رفته اتفاق بیفتد. این سنگ زنی یا بستن، فشار بیشتری به دندان وارد می کند و باعث ساییدگی یا آسیب دیدن آنها می شود. معمولاً در حالی که فرد در حال خواب است، بروکسیسم یک شبه اتفاق می افتد. بروکسیم می تواند یکپارچه سازی ایمپلنت با استخوان فک را دشوار کند زیرا فشار بیش از حد به دندان ها، به فرآیند ایمپلنت آسیب می رساند. و اگر ادامه یابد، می تواند منجر به خرابی ایمپلنت گردد.

بهداشت دهان و دندان ضعیف

اگر بیمار ایمپلنت دندان، از لثه و دندان خود مراقبت نکند، این می تواند منجر به بیماری لثه و عفونت شود. و همانطور که قبلاً نیز اشاره کردیم، این موارد می توانند از خرابی ایمپلنت جلوگیری کنند.

عدم وجود لثه

مقدار بافت لثه کیفیت ادغام و یکپارچگی اطراف ایمپلنت ها را تعیین می کند. هرچه بافت بیشتر باشد، این یکپارچگی بهتر می شود. بنابراین اگر بیمار فاقد مقدار کافی بافت لثه باشد، این می تواند باعث شل شدن و در نهایت خراب شدن لانه ها شود.

بیماران مبتلا به سر و گردن

اگر بیمار مبتلا به سرطان سر و یا گردن (از جمله و به ویژه سرطان دهان) بوده و تحت درمان با اشعه درمانی قرار گرفته باشد، این می تواند خطر نارسایی ایمپلنت را افزایش دهد.

کمبود استخوان لثه

بیمارانی که استخوان کافی برای پشتیبانی از ایمپلنت ندارند، شرایطی را برای باکتری ها فراهم می کنند که می توانند در آنجا وارد شده و محل را آلوده کنند. خلاص شدن از شر این ناحیه کوچک و شلوغ از باکتری برای بدن دشوار است و ممکن است دندانپزشک نیاز به تعویض ایمپلنت داشته باشد.

عفونت ها

درست مانند خرابی های اولیه ایمپلنت، عفونت ها می توانند در دراز مدت روی ایمپلنت تأثیر بگذارند. باکتری ها می توانند در زیر لثه قرار گیرند و باعث ایجاد عفونت شوند.

آسیب های دهان و دندان

بدیهی است اگر ایمپلنت آسیب دیده باشد (از آسیب دیدگی به دهان و دندان)، می تواند باعث عدم موفقیت آن شود. در صورت عدم توجه، ممکن است دندانپزشک نتواند ایمپلنت را جایگزین کند. دلایل زیادی در نارسایی ایمپلنت دندان وجود دارد، بسیاری از آنها غیرقابل اجتناب هستند (مانند بیماری های خود ایمنی و رد یک ایمپلنت) و بعضی از آنها قابل اجتنابند. (مانند استعمال سیگار)

بررسی عوامل عدم موفقیت ایمپلنت دندان

بررسی عوامل عدم موفقیت ایمپلنت

علائم نارسایی ایمپلنت دندان

همانطور که در بالا به آن پرداختیم، دلایل زیادی وجود دارد که ایمپلنت دندان از کار می افتد. اما این علائم به هر دلیلی به طور کلی یکسان هستند.

در اینجا علائم و نشانه های اصلی نارسایی ایمپلنت دیر و زود هنگام دندان را بررسی می کنیم:

  • درد شدید یا ناراحتی
  • ایمپلنت سست یا متحرک
  • تورم یا التهاب لثه ها
  • تحلیل لثه در اطراف ایمپلنت دندان
  • مشکل در جویدن و گاز گرفتن

درد اندک، تورم یا تغییر علائم شایع باعث عدم موفقیت ایمپلنت دندان می شود. اگر این علائم را اتفاق افتاد، با دندانپزشک خود تماس بگیرید.

درمان نارسایی ایمپلنت دندان

بنابراین بعد از اینکه یک یا چند مورد از این علائم را تجربه کردید، برای مراقبت از ایمپلنت دندان چه کاری می توانید انجام دهید؟ گزینه های مداوا چه هستند؟ نحوه مراقبت از شکست احتمالی بستگی به علت آن دارد. اما مهم نیست که علت آن چیست، اولین کاری که باید انجام دهید این است که با دندانپزشک خود تماس بگیرید. اگر ناحیه ایمپلنت آلوده است، سعی کنید به طور مرتب ناحیه را به آرامی تمیز کنید تا زمانی که بتوانید با دندانپزشک خود ملاقات کنید. بهداشت خوب دهان و دندان نیز در این موارد بسیار مهم است. هرچه زودتر متوجه عفونت شده و از آن مراقبت کنید، بهتر می شود.

از طرف دیگر ، اگر ایمپلنت به دلیل استرس یا آسیب بیش از حد از کار بیفتد، ممکن است دندانپزشک شما برای اطمینان بیشتر از آن، نیاز به انجام عمل وپیوند استخوان داشته باشد. بهترین کاری که در مورد مشکلات مربوط به ایمپلنت دندان انجام می شود این است که با دندانپزشک خود تماس بگیرید.

نکاتی در مورد پیشگیری از نارسایی ایمپلنت دندان

قبل از شروع علائم، بهترین راه برای جلوگیری از بروز مشکلات، صحیح نگه داشتن کاشت های دندانی، در جلوگیری از نارسایی ایمپلنت می باشد.

ابتدا می توانید با حفظ بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن، نخ دندان و استفاده از دهانشویه ضد باکتریایی بدون الکل این کار را انجام دهید.

دوم، برنامه ریزی ویزیت های منظم به دندانپزشک برای سلامتی نه تنها ایمپلنت دندان بلکه سلامت کلی دهان شما بسیار مهم است. بهتر است هر سه تا شش ماه یک قرار ملاقات را تعیین کنید.

سوم، شاید بخواهید رژیم غذایی خود را به روز کنید تا غذاهای سالم بیشتری از نظر استخوان و لثه مانند شیر، تخم مرغ و ماهی بخورید. و همچنین برای جلوگیری از آسیب دیدن ایمپلنت باید از غذاهای سخت و شیرینی ها نیز خودداری کنید.

معرفی یکی از بهترین متخصص ایمپلنت تهران

کلینیک دندانپزشکی دکتر شهریار الیاهو با بیش از 15 سال فعالیت تخصصی در زمینه کاشت ایمپلنت دندان  واقع دراطراف میدان ونک با در اختیار داشتن کادر مجرب شامل متخصصین مختلف این زمینه ، خصوصا متخصص بیهوشی برای بیماران که از دندانپزشکی ترس دارند ، جراح و متخصص پریودنتال، متخصص ساخت پروتز های دندانی و همچنین سایر متخصصین زیبایی برای لمینت دندان  در کادر خود، به عنوان معتبرترین دندانپزشکی تهران شناخته می شود که با ارائه هزینه های مناسب و ایمپلنت ارزان روزانه تعداد بسیار زیادی از بیماران برای انجام کاشت ایمپلنت مراجعه می کنند 

 




:: موضوعات مرتبط: دنداپزشکی ایمپلنت , ,
:: برچسب‌ها: ایمپلنت دندان , ایمپلنت دندان اقساطی , ایمپلنت دندان شرق تهران , ایمپلنت دندان نارمک , جدیدترین ایمپلنت دندان , درمان ایمپلنت دندانی , ایمپلنت دندان ارزان , مشاوره آنلاین ایمپلنت , ایمپلنت دندان جدید , ایمپلنت دندان خوب , ایمپلنت دندان ایمن , ایمپلنت دندان تهران , ایمپلنت استخوان تحلیل رفته , ایمپلنت یک روزه دندان , طول درمان ایمپلنت دندان , ایمپلنت دندان بدون درد , ایمپلنت دندان فوری , ایمپلنت دندان کامل , ایمپلنت دندان جلو بالا , ایمپلنت دندان قیمت , قیمت ایمپلنت دندان , هزینه جراحی ایمپلنت , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: